Владимир Николов: Моят път към успеха

Избор на редактора
0

Пълен запис на срещата с Владимир Николов, организирана от Институт за свободен капитализъм “Атлас” , на която той разказа за своя път към успеха.

Владимир Николов е български волейболист. Играе на поста диагонал. Започва да тренира на 11 години. 5 пъти шампион на България, 2 пъти носител на купата на България, шампион на Франция-2004, носител на купата на Франция (2005 и 2006), носител на Суперкупата на Франция-2005, Златен медалист от Шампионска лига-2005, Шампион на Италия 2010. През 2009 година е избран за капитан на националния отбор. Генерален секретар на Българската федерация по волейбол. Обявен за Мъж на годината за 2015 г. Същата година създава първото на Балканите волейболно училище, което носи неговото име. Планира да изгради и волейболна зала за над 1000 в двора на 68 СУ “Акад. Никола Обрешков” в столичния квартал “Дружба”.

Срещата се проведе на 24 януари 2017 с любезното съдействие на Българска стопанска камара.

About author

Институт за свободен капитализъм "Атлас"

Институтът за свободен капитализъм “Атлас” е независимо и неполитическо сдружение, което си поставя идеални цели. Създаден в София на 25 март 2010 г., Благовещение, от 13 предприемачи, икономисти, политолози и журналисти.

Email адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.