Хубавото предстои!

Хубавото предстои!

1

Естественият ред на живота ще унищожи комунистите в най-скоро време

д-р Любомир Канов

ЕС ще ограничи парите плячкосвани от псевдодържави, в които отсъства върховенството на закона и които се преструват, че са част от Европа. Тези пари така или иначе ще бъдат окрадени от криминализираната политическа класа. В България, която е перфектна илюстрация на именно такова беззаконно общество, с непреодолимо сбъркана по конституция съдебна система, интеграционният процес на сближаване със западната цивилизация е мним и осуетяван на всяка крачка. На всяка крачка също се вижда как

постсъветската империя и нейните наместници в България се стремят да отдалечават страната ни от Европа

и да ни потопят отново в ужасяващият кошмар на миналото, от което си мислехме, че сме се отървали.

Осмислянето на тези процеси се разбива в онази стена от гласуващи челюстни протези и кастанети, изработени от лоша розова пластмаса, които манифестират и тракат с тях на Първи май като някакви зловещи щъркели и славят Путин, комунизма, СССР, “пролетариите”, желаейки да полетят на борда на своето налудничаво последно убежище-космическата извънземна чиния на Бузлуджа. Но от гледната точка на големия и истински свят, тези един милион кастанети, дори умножени по две ( по законите на анатомията – на долна мандибула и горна максила ) нямат силата, когато гласуват в червено и избират тегоумен президент или мис Пиги от Мездренска околия в политиката, да предотвратят неизбежното. Защото те са всъщност невероятно бутафорни джуджета, потопени до веждите в своята болшевишка догматика, не разбиращи именно своята нищожност и мислейки, че са на всеки километър, че са силни, че притежават ядрени ракети, атомни торпеда и непреодолими С-400 системи.

Комунистите са обречени, любезни мои приятели. Дори когато се маскират като капиталисти.

Върховенството на истинския човешки закон, когато бъде наложен и то подплатен с реална сила, тържеството на естествения ред на живота и чисто естетическото, да не говорим за икономическото безобразие на тази перверзия, наречена посткомунизъм, ще ги унищожи в най-скоро време. А дори от най-грозните блата в крайна сметка ще поникнат цветя. Съветвам всички онези, а те са мнозинството, които не тракат с кастанети и сталински налъми по следите на Червената Армия, да не предават надеждата си и да забравят своето мрачно униние. Големият кръговрат на природата не може да търпи твърде дълго тази абнормалност, започнала с безумията на Маркс и продължила вече сто години. Прекалено продължително е това сатанинско упражнение върху човека и вече чувам хрущенето на социалистическите чейнета, премазвани от валяка на живота. Даже парите, нечестно спечелени от днешните червени демагози, в крайна сметка ще разядат тяхната собствена демагогия и тя ще потъне, развявайки предсмъртни червени знаменца в преизподнята, където ѝ е мястото.

Така че, горе главата, всичко хубаво тепърва започва!

Мисля, че ще го доживеем!

About author

Институт за свободен капитализъм "Атлас"

Институтът за свободен капитализъм “Атлас” е независимо и неполитическо сдружение, което си поставя идеални цели. Създаден в София на 25 март 2010 г., Благовещение, от 13 предприемачи, икономисти, политолози и журналисти.

Коментари

Email адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.