Октомври ще бъде Ноември! Ще бъде!

Октомври ще бъде Ноември! Ще бъде!

0

Античовешката касапница, наречена Октомврийска Революция, и започнала с превземането на Зимния дворец от шепа провокатори и пияни моряци, е глъбинно криминално явление. 

Любомир Канов

 

Октомврийската “Революция”, която е всъщност преврат, се е състояла през ноември 1917 год. Всеки що-годе информиран човек знае това. Владимир Улянов, наричан също Ленин, пълен със слама и консерванти, вече 83 години продължава да лежи в Мавзолея на Червения Площад като свидетелство за болшевишката ерес, обожествяваща и до днес този свой тотем, докато мозъкът му, изследван в продължение на десетилетия от секретни институти, с цел откриване на специални глиални клетки и непознати дотогава пластове от неврони, за да обяснят гениалността на Вожда, днес тихо пребивава в някой шкаф, демонстрирайки единствено третичен луес на главния мозък, наричан още сифилис, с неговите характерни грануломатозни гуми и последващият мозъчен кръвоизлив.

Да оставим убийството на Руския цар в Ипатиевата къща в Екатеринобург, заедно с красивите му дъщери и малкия царевич, бездруго обречен поради хемофилията си на ранна смърт. Ето какво ни каза един свещеник в Руската Черква в Монреал, където с брат ми оплакахме и отслужихме панихида за майка ми, споминала се сама в далечната ни Родина, където невъзвращенци като нас, не можеха да се върнат дори за погребението на родителите си под страх от дълги години затвор:

“Бог взе ума на Государя Император и така той загуби Царството си…” 

Ние тогава бяхме загубили само майка си и Родината си. Но през 1917 г. Планетата беше загубила, без да подозира, своят път и посока за цял век. Беше навлязла в Ерата на Великите Злощастия. Днес, като се обърнем назад, можем да видим как, за да не загуби войната, Германия вкарва в Русия болшевишките конспиратори в пломбирани вагони и с много пари, за да разложат Русия и да я изведат от Антантата. Разбираме колко престъпно погрешна е била сметката на германците, довела не само до разгрома им, но и до Ньойския Договор, до Германската Октомврийска “революция” и до последващата Ваймарска Република, та чак до катастрофата на Германия и до появата на Мусолини и Хитлер. Помним запаметяваните и изучавани в училище наши левичарски поети, запленени от “червените ескадрони” в чийто устрем милиони били поглед приковали, и как “На барикадата Йохан бе сам…след него припна плачуща жена, протегнала в ръцете си дете…” и прочие разлигавени дитирамби, написани в прослава на Новия Ред на планетата, възвестен от дребния калмик с каскета в ръка. Знаем и помним, как двата престъпни социалистически експеримента – Комунистическият и Националсоциалистическият – първо си поделиха Полша и след това подпалиха най-кървавият военен конфликт в историята, наречен Втора Световна Война.

Неописуеми са страданията понесени не само от руския, украинския и всички народи на бившата Руска Империя, превърнала се в Съветски Съюз, но и от всички народи, поробени от болшевишката напаст, между които и нашият, окупиран от Червената Армия без дори един-единствен изстрел. Всички българи, един мирен земеделски народ, който начело с Царя с, нито искаше като националсоциалистите да избие своите евреи, нито искаше да воюва с болшевишката империя поради исторически и културни причини, беше безпричинно поробен и заставен да влачи ярема на нахлузения му на врата режим цели 45 години. А когато криминалната Империя на Злото се срина поради глинените си колене, нейните бандитски и чекистки метастази продължиха да формират това, което се нарича Постмунистическо общество.

Постмунистическото общество се движи по траекторията на

престъпно преразпределение на ресурсите на обществото, беззаконие, насилие върху индивида и гаранциите му за лична свобода, собственост и право на свободна съвест и слово.

Единствено средствата за всяване на страх са видоизменени, но беззаконието и произволът, започнали с преврата на Владимир Ленин, продължават по почти идентичен начин в Постсъветска Русия и в присъдружната й по криминална линия България. Центърът днес може да е прокуратурата тип Вишински, но подслушването, следенето, доносите и съдебно-прокурорския произвол, ведно с милиционерското МВР и ДАНС, продължават старата ленинско-сталинска линия, начертана още от ВОСР (така я наричаха навремето тази античовешка касапница, започнала с превземането на Зимния Дворец от шепа провокатори и пияни моряци). Глашатаите на Ленин Сталин Димитров Червенков Живков и на онези дето “ червеното знаме роди ги”, не са се усмирили и продължават да чертаят бъдещето на България, което според техните въжделения трябва да изглежда точно както изглеждаше тоталитарното минало на България. Само с едно изключение – тези, които в миналото бяха идеологическите гаулайтери, чекисти и сатрапи на комунистическия марксистки идеал – сега да бъдат капиталисти и милионери.

Така наречената Октомврийска или по-точно ноемврийска Революция, която по същество беше един антимонархически преврат, е глъбинно криминално явление.

То преобърна издъно една почти невъзможна да съществува нормално Империя, в нещо много по-лошо – в Империя на болшевишкото зло. Това зло донесе неизчислими беди на цялата планета и това зло продължава да трови атмосферата на всички континенти. Не е глобалното затопляне истинският риск днес, а отровните метастази на онова пожарище, запалено от дребния злодей с каскета, родено от възпаленият му от спирохетите мозък и подклаждано и до днес от неговите съмишленици, като се започне от любимеца на Владимир Илич, така нареченият Бронщайн -Троцки, та се стигне до другият дребен днешен негов изотоп – Владимир Путин.

Мистичният монах Распутин, толкова трудно убит и удавен от царедворците на последния руски император, се смята за човекът, който с мистичните си предсказания и привидни излекувания на болния царевич с баене и магии, е успял да вземе ума на императрицата тогава, а по този начин ума и на самият Император. Сто години по-късно Путин успя да направи нещо още по-невъзможно – успя да вземе ума на 86% от сегашните руснаци.

Глината се стовари сама върху себе си, затрупа една шеста от световната суша и се превърна в необятна и непроходима руска кал.

Твърди се, че Господ е направил човека от кал. Комунизмът успешно го превърна отново в кал. В превод от руски, кал означава лайно.

Господ да ни е на помощ тази кал да не се разтече отново по цялата земя! Амин!

About author

Институт за свободен капитализъм "Атлас"

Институтът за свободен капитализъм “Атлас” е независимо и неполитическо сдружение, което си поставя идеални цели. Създаден в София на 25 март 2010 г., Благовещение, от 13 предприемачи, икономисти, политолози и журналисти.

Email адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.