Октомври ще бъде Ноември! Ще бъде!

Октомври ще бъде Ноември! Ще бъде!

124 views
0

Античовешката касапница, наречена Октомврийска Революция, и започнала с превземането на Зимния дворец от шепа провокатори и пияни моряци, е глъбинно криминално явление. 

Любомир Канов

 

Октомврийската “Революция”, която е всъщност преврат, се е състояла през ноември 1917 год. Всеки що-годе информиран човек знае това. Владимир Улянов, наричан също Ленин, пълен със слама и консерванти, вече 83 години продължава да лежи в Мавзолея на Червения Площад като свидетелство за болшевишката ерес, обожествяваща и до днес този свой тотем, докато мозъкът му, изследван в продължение на десетилетия от секретни институти, с цел откриване на специални глиални клетки и непознати дотогава пластове от неврони, за да обяснят гениалността на Вожда, днес тихо пребивава в някой шкаф, демонстрирайки единствено третичен луес на главния мозък, наричан още сифилис, с неговите характерни грануломатозни гуми и последващият мозъчен кръвоизлив.

Да оставим убийството на Руския цар в Ипатиевата къща в Екатеринобург, заедно с красивите му дъщери и малкия царевич, бездруго обречен поради хемофилията си на ранна смърт. Ето какво ни каза един свещеник в Руската Черква в Монреал, където с брат ми оплакахме и отслужихме панихида за майка ми, споминала се сама в далечната ни Родина, където невъзвращенци като нас, не можеха да се върнат дори за погребението на родителите си под страх от дълги години затвор:

“Бог взе ума на Государя Император и така той загуби Царството си…” 

Ние тогава бяхме загубили само майка си и Родината си. Но през 1917 г. Планетата беше загубила, без да подозира, своят път и посока за цял век. Беше навлязла в Ерата на Великите Злощастия. Днес, като се обърнем назад, можем да видим как, за да не загуби войната, Германия вкарва в Русия болшевишките конспиратори в пломбирани вагони и с много пари, за да разложат Русия и да я изведат от Антантата. Разбираме колко престъпно погрешна е била сметката на германците, довела не само до разгрома им, но и до Ньойския Договор, до Германската Октомврийска “революция” и до последващата Ваймарска Република, та чак до катастрофата на Германия и до появата на Мусолини и Хитлер. Помним запаметяваните и изучавани в училище наши левичарски поети, запленени от “червените ескадрони” в чийто устрем милиони били поглед приковали, и как “На барикадата Йохан бе сам…след него припна плачуща жена, протегнала в ръцете си дете…” и прочие разлигавени дитирамби, написани в прослава на Новия Ред на планетата, възвестен от дребния калмик с каскета в ръка. Знаем и помним, как двата престъпни социалистически експеримента – Комунистическият и Националсоциалистическият – първо си поделиха Полша и след това подпалиха най-кървавият военен конфликт в историята, наречен Втора Световна Война.

Неописуеми са страданията понесени не само от руския, украинския и всички народи на бившата Руска Империя, превърнала се в Съветски Съюз, но и от всички народи, поробени от болшевишката напаст, между които и нашият, окупиран от Червената Армия без дори един-единствен изстрел. Всички българи, един мирен земеделски народ, който начело с Царя с, нито искаше като националсоциалистите да избие своите евреи, нито искаше да воюва с болшевишката империя поради исторически и културни причини, беше безпричинно поробен и заставен да влачи ярема на нахлузения му на врата режим цели 45 години. А когато криминалната Империя на Злото се срина поради глинените си колене, нейните бандитски и чекистки метастази продължиха да формират това, което се нарича Постмунистическо общество.

Постмунистическото общество се движи по траекторията на

престъпно преразпределение на ресурсите на обществото, беззаконие, насилие върху индивида и гаранциите му за лична свобода, собственост и право на свободна съвест и слово.

Единствено средствата за всяване на страх са видоизменени, но беззаконието и произволът, започнали с преврата на Владимир Ленин, продължават по почти идентичен начин в Постсъветска Русия и в присъдружната й по криминална линия България. Центърът днес може да е прокуратурата тип Вишински, но подслушването, следенето, доносите и съдебно-прокурорския произвол, ведно с милиционерското МВР и ДАНС, продължават старата ленинско-сталинска линия, начертана още от ВОСР (така я наричаха навремето тази античовешка касапница, започнала с превземането на Зимния Дворец от шепа провокатори и пияни моряци). Глашатаите на Ленин Сталин Димитров Червенков Живков и на онези дето “ червеното знаме роди ги”, не са се усмирили и продължават да чертаят бъдещето на България, което според техните въжделения трябва да изглежда точно както изглеждаше тоталитарното минало на България. Само с едно изключение – тези, които в миналото бяха идеологическите гаулайтери, чекисти и сатрапи на комунистическия марксистки идеал – сега да бъдат капиталисти и милионери.

Така наречената Октомврийска или по-точно ноемврийска Революция, която по същество беше един антимонархически преврат, е глъбинно криминално явление.

То преобърна издъно една почти невъзможна да съществува нормално Империя, в нещо много по-лошо – в Империя на болшевишкото зло. Това зло донесе неизчислими беди на цялата планета и това зло продължава да трови атмосферата на всички континенти. Не е глобалното затопляне истинският риск днес, а отровните метастази на онова пожарище, запалено от дребния злодей с каскета, родено от възпаленият му от спирохетите мозък и подклаждано и до днес от неговите съмишленици, като се започне от любимеца на Владимир Илич, така нареченият Бронщайн -Троцки, та се стигне до другият дребен днешен негов изотоп – Владимир Путин.

Мистичният монах Распутин, толкова трудно убит и удавен от царедворците на последния руски император, се смята за човекът, който с мистичните си предсказания и привидни излекувания на болния царевич с баене и магии, е успял да вземе ума на императрицата тогава, а по този начин ума и на самият Император. Сто години по-късно Путин успя да направи нещо още по-невъзможно – успя да вземе ума на 86% от сегашните руснаци.

Глината се стовари сама върху себе си, затрупа една шеста от световната суша и се превърна в необятна и непроходима руска кал.

Твърди се, че Господ е направил човека от кал. Комунизмът успешно го превърна отново в кал. В превод от руски, кал означава лайно.

Господ да ни е на помощ тази кал да не се разтече отново по цялата земя! Амин!

About author
Профилна снимка на Институт за свободен капитализъм "Атлас"

Институт за свободен капитализъм "Атлас"

Институтът за свободен капитализъм “Атлас” е независимо и неполитическо сдружение, което си поставя идеални цели. Създаден в София на 25 март 2010 г., Благовещение, от 13 предприемачи, икономисти, политолози и журналисти.

Email адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*