Аритметика на геноцида

Аритметика на геноцида

0

Смъртоносната комбинация между добри намерения, политкоректна индоктринация и просто глупост, ще доведе умни и справедливи нации до фашизъм.

д-р Любомир Канов

 

Колко трябва да си тъп, че да не видиш

геноцидното начало в тероризма на Ислямска Държава?

Ето какво всъщност те ни казват:

“Ние ще убием вашите едно или две деца, отглеждани с голям труд и лишения, защото вие сте заети да плащате нашите социални разходи и да удовлетворявате нашите претенции за издръжка от обществото, докато ние се възпроизвеждаме, без изобщо да ни интересува кой ще плати сметката на нашето размножаване.

Вие нямате достатъчно пари, за да отгледате повече деца, докато ние можем да родим по 14 и ще изискваме да им платите всички разходи – от образованието, което те ненавиждат, до медицинските грижи и даже до добрите грижи в затворите, ако благоволим да извършим престъпление срещу презряната ви цивилизация или държава.

Ако едно от нашите убие 20-30-100 от вашите деца, като се взриви, ние печелим войната. Знаем, че вашата цивилизация не убива деца и не държи родова мъст и отговорност!”
Въпросът се свежда до

чиста аритметика на геноцида.


“Ние раждаме, вие плащате. Ние убиваме, вие си траете. Защото вашата толерантност повелява това, а ние знаем че този е пътят на победата ни срещу вас. Ние не сме умни, не сме образовани, не можем да ви победим с армия или в битка. Ние ви мразим, искаме да ви подчиним съгласно сурите на Исляма, завиждаме ви искрено и поради това желаем вашата гибел. Да, ние сме лузъри, убиваме деца, защото не можем да се бием срещу вас като мъже в истинска битка. Поставяме пред себе си деца и жени като щит, воюваме срещу деца отишли да слушат своята любима музика на концерт. Тези деца нямат стойност за нас, но те имат значение за вас, защото вие ги приемате за абсолютна ценност. Но ние- не!…”

Крият се зад жени и невръстни деца, прехвърлят ги през телените огради или безмилостно ги изоставят, понякога ги държат пред себе си на гарите на Виена или Будапеща, все едно са им родители, а

в задния джоб са мушнали нож или бомба срещу своите гостоприемници.

Подло е всичко това, господа либерали и правозащитници на Злото! Тяхната и по неизбежност вашата подлост, се корени именно в тази летална защита и комбинация между добри намерения, марксическа политкоректна индоктринация и просто глупост и накрая ще доведе умни и справедливи нации до изстъпления и до фашизъм.

Не се ли научихте да назовавате нещата с истинските им имена? И да им се противопоставяте овреме?

Искате ЛьоПен да бъде разпозната като ваш защитник?

Или Путин?

About author

Институт за свободен капитализъм "Атлас"

Институтът за свободен капитализъм “Атлас” е независимо и неполитическо сдружение, което си поставя идеални цели. Създаден в София на 25 март 2010 г., Благовещение, от 13 предприемачи, икономисти, политолози и журналисти.

Email адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.